El Prat es mou neix l'any 2020 en plena pandèmia de la COVID-19

Degut a la situació de crisi, les entitats i associacions del Prat decidim unir-nos per ajudar a les persones i col·lectius de la ciutat que es troben en situació de vulnerabilitat.

Aquest any, tenim el mateix objectiu perquè la situació de crisi segueix sent igual o pitjor, tot i que la pandèmia comença a estabilitzar-se. Per això, seguim donant impuls a totes aquelles persones i col·lectius que ho necessiten.

L'any passat es van recaptar 6.272€

Gràcies a la solidaritat de la ciutadania del Prat, vam poder donar suport a dos projectes socials destinats a persones afectades per la crisi de la COVID-19.

Actualment, el Fons Solidari Local COVID-19 compta amb 3.872€ per a ser destinats a projectes d’entitats i associacions del Prat que treballin amb persones i col·lectius en situació de vulnerabilitat.

Terapeutas solidarios manos abiertas

Una part dels fons (900€) es destinen al projecte Sentim, creem, creixem! que treballa amb infants i adolescents per a dotasr-los d’eines per reconèixer, validar i treballar amb les seves emocions per tal de millorar la seva autoestima i autoconcepte.

Comunitat d'Autofinançament (CAF) de Sant Cosme

La CAF de Sant Cosme rep 1.500€ dels fons per poder oferir petits crèdits sense interessos ni comissions a famílies en situació de vulnerabilitat que no poden fer front a despeses quotidianes com: reparar una aixeta, una gotera, etc.

Vols adherir la teva entitat?

Entitats adherides

AGRICULTURA PEL TERRITORI  //  AGRUPACIÓ FOTOGRÀFICA PRAT  //  AMB UN PARELL  //  AMICS DEL MODELISME FERROVIARI  //  AMICS DEL PRAT  //  AMPA GEGANTS MARE DE DEU DEL CARME  //  ASSOCIACIÓ DE FAMILIARS MALALTS D’ALZHÉIMER  //  ASSOCIACIÓ LGTBI POTA BLAVA  //  ASSOCIACIÓ SAÓ PRAT  //  ASSOCIACIÓ THE GOSPEL PRAT PROJECT  //  ASSOCIACIÓ VEÏNS DE LA BARCELONETA   //  ASSOCIACIÓ VEÏNS JARDINS DE LA PAU  //  ASSOCIACIÓ VEÏNS NUCLI ANTIC  //  AT2  //  CENTRO CULTURAL ANDALUZ CASA DE CÁDIZ  //  CLUB BÀSQUET PRAT  //  CLUB ESCACS EL PRAT  //  CPS FRANCESC PALAU  //  CREU ROJA  //  FUNDACIÓ CÍVICA ESPERANZAH  //  GATS  //  ILLA COOPERATIVA  //  FUNDACIÓ RUBRICATUS  //  LLOBREGAT 47  //  LOMBRICULTURA LÚDICA  //  PASTA X PASTA  //  PLEGATS  //  PRAT ACTIU  //  RODAPRAT  //  SAMARRETICA  //  SOM CONNEXIÓ  //  SOM EFICIÈNCIA  //  SOM GESTIÓ  //  TERAPEUTAS SOLIDARIOS MANOS ABIERTAS  //  TERESIANAS STJ